Alle straten in de Woude

de Woude heeft 5 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats de Woude. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

De Woude: een verborgen parel in Nederland

De Woude is een uniek dorpje gelegen in het adembenemende landschap van Noord-Holland. Met zijn schilderachtige schoonheid en rustieke charme is dit kleine eiland een verborgen parel van Nederland.

De Woude is omringd door water en is alleen bereikbaar via een pontje, wat bijdraagt aan de afgelegen sfeer van het dorp. Het is de perfecte bestemming voor liefhebbers van rust en natuur. Verken de prachtige polders, fiets langs de pittoreske dijken en geniet van de weidse uitzichten.

Dit kleine eiland herbergt ook een fascinerende geschiedenis. Ooit was De Woude een bloeiende handelsplaats, maar na een verwoestende overstroming in de 17e eeuw werd het dorp getransformeerd tot een idyllische plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Naast zijn natuurlijke schoonheid en historische betekenis biedt De Woude ook tal van recreatiemogelijkheden. Ga vissen in de vele wateren, huur een bootje en verken de omgeving, of geniet van een picknick in een van de groene parken. Met zijn kleinschalige karakter en vriendelijke bevolking is een bezoek aan De Woude een onvergetelijke ervaring.